Na presici analizirali rezultate

Štromar o jučerašnjoj pobjedi koalicije HNS-SDP-HSU u Općini Trnovec: „Najjača smo stranka na sjeveru!“

Objavljeno: 06.06.2016. 11:34

Zadnja izmjena: 06.06.2016. 11:50

Nakon jučerašnje pobjede na izboru za članove Vijeća mjesnih odbora Općine Trnovec Bartolovečki, na HNS-ovoj presici varaždinski župan Predrag Štromar, predsjednik podružnice HNS-a Trnovec Nikola Kučiš i načelnik Općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec analizirali su rezultate.

>> Koaliciji HNS-SDP-HSU 30 od 53 vijećničkih mjesta na izboru Općine Trnovec Bartolovečki

– Hrvatska narodna stranka najjača je stranka na sjeveru Hrvatske, a to su dokazali jučerašnji rezultati. – rekao je varaždinski župan Predrag Štromar i nadodao da je izlaznost od 27 % vrlo visoka s obzirom na to da na glasovanje uglavnom izlazi do 15 % birača.

Predsjednik podružnice HNS-a Trnovec Nikola Kučiš siguran je u Šamecovu pobjedu: – To dokazuje da ekipa radi dobro. Napravili smo mnogo projekata, a radit ćemo i dalje sve do lokalnih izbora. Očekujemo da će trnovečki načelnik Šamec pobijediti na tim izborima.

Načelnik Općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec (HNS) ističe da je koaliranje bilo ključno: – Mislim da smo napravili dobitnu kombinaciju što smo na izborima koalirali s SDP-om.

Podsjetimo, koalicija HNS-SDP-HSU osvojila je 30 od 53 vijećničkih mjesta. Apsolutni je pobjednik u četiri i relativni pobjednik u dva mjesna odbora.

Komentari