Štromar o kandidaturi za šefa HNS-a: Ne mogu ništa službeno potvrditi

Objavljeno: 21.04.2015. 18:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: V. Mihalić

Varaždinski župan Predrag Štromar danas je nakon sastanka Koordinacije HNS-ovih članova u Županijskoj palači komentirao svoju kandidaturu za šefa HNS-a.

Iako je Štromar naglasio kako službeno ne može potvrditi svoju kandidaturu za šefa stranke, istaknuo je kako ima podršku Županijskog predsjedništva HNS-a.

- Ne mogu službeno potvrditi kandidaturu za predsjednika HNS-a, jer još nije započeo kandidacijski proces. Ne znamo kad će biti izbori, a to će biti vjerojatno šest mjeseci nakon parlamentarnih izbora. Županijsko predsjedništvo Hrvatske narodne stranke podržava da se ja kandidiram na sljedećim izborima - istaknuo je Štromar.

Kakav bi program ponudio ukoliko bi postao predsjendik stranke, varaždinski župan naglasio je kako prije svega žele biti građanska stranka.

- Želimo biti građanska stranka, stranka koja komunicira s građanima i koja omogućava građanima bolji standard u Republici Hrvatskoj. Mi to dokazujemo u mnogim općinama, gradovima i županijama gdje smo na vlasti i taj model želimo prebaciti na državu - rekao je župan.

Komentari