komentar na šuškanja

Štromar o mjestu ministra: „To je laž, a za 'dva HNS-ovca' dajem ruku u vatru!“

Objavljeno: 06.06.2017. 14:02

Zadnja izmjena: 06.11.2017. 19:35

Kao što smo već ranije objavili, u kuloarima se danas pojavila priča, da bi u slučaju da Mrak Taritaš napusti stranku, njezino ministarstvo mogao dobiti ni manje ni više nego Predrag Štromar, no nije sigurno da li kao ministar ili u nekom drugom obliku, a spominje se i ime Danijela Meštrića, pomoćnika ministra graditeljstva u Milanovićevoj Vladi.

>>Izvor Jutarnjeg lista također tvrdi da je Štromaru ponuđeno mjesto ministra graditeljstva

>> KULOARI Štromar ministar umjesto Anke Mrak, Blaženka Divjak - zamjenica Jokiću?

Za komentar ovih šuškanja uspjeli smo dobiti i Štromara, kojega su ovi navodi uzrujali, a rekao nam je:

- Izneseno je jako puno laži i neistina! Baš me Plenković zvao da ću biti premijer! Naravno, šalim se. Da ću ja postati ministar graditeljstva nije istina - rekao je Štromar, nazvavši neistinom i spekulacije da bi profesorica s FOI-a Blaženka Divjak mogla biti zamjenica Jokiću.

Štromar je komentirao i navodni prelazak dvojice HNS-ovaca na Čačićevu stranu u Županijskoj skupštini. Premda mi nismo ranije objavili o kome je riječ, odnosno sve smo okarakterizirali kao spekulaciju, Štromar zna konkretno o kojoj dvojici je riječ. Rekao nam je:

- Dajem ruku u vatru da i ova dva HNS-ovca koje osobno poznajem ne prelaze nikuda - kategorički je ustvrdio Štromar.

Valja napomenuti da su ove glasine došle s više strana, od kojih su neke stranački i privatno bliske bivšem županu. Kako bilo, ostaje za vidjeti nastavak i razvoj ove situacije te kakva će biti podjela nakon današnjeg sastanka Predsjedništva HNS-a i, naravno, ukoliko Anka Mrak Taritaš istupi iz stranke.

Komentari