Štromar o rezultatima izbora u Lepoglavi: Takav rezultat imat ćemo i u Varaždinu!

Piše: A.M.

Objavljeno: 25.05.2015. 10:54

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Na jučer održanim izborima za članove Vijeća mjesnih odbora u gradu Lepoglavi, najviše mandata pripalo je koaliciji stranaka HNS-SDP-HSU. Od ukupno jedanaest mjesnih odbora, koalicija je osvojila najviše mandata u njih sedam.

Zadovoljstvo rezultatima iskazali su i predsjednik Županijske organizacije HNS Predrag Štromar, kao i saborski zastupnik i gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić.

- Tijekom protekle četiri godine većinu mjesnih odbora vodila je naša koalicija, a ovi rezultati dokaz su da smo posao odrađivali uspješno i na dobrobit svih građana. Tako želimo raditi i dalje te ćemo se truditi da sve želje i potrebe građana koje slušamo svakodnevno, što prije provedemo u djelo. Kampanja i izbori su završeni i zato pozivam sve koji su izabrani na suradnju i predlaganje konkretnih prijedloga, a na dobrobit svih građana Lepoglave. Želim zahvaliti svim biračima koji su se odazvali na izbore, posebno onima koji su prepoznali našu koaliciju kao svoje predstavnike i zato nam dali svoj glas – rekao je Marijan Škvarić.

Predsjednik ŽO HNS i župan Varaždinske županije Predrag Štromar kratko je komentirao rezultate izbora u Lepoglavi, ali i nekih drugih koji su nedavno održani u pojedinim gradovima i općinama:

- Rezultati u Lepoglavi još su jednom pokazali da HNS i koalicijski partneri kvalitetno i uspješno upravljaju jedinicama lokalne samouprave i zbog toga dobivaju povjerenje građana. To se pokazalo i na svim lokalnim izborima koji su ove godine održani u pojedinim općinama i gradovima u Hrvatskoj, gdje je HNS ostvario odlične rezultate. U Lepoglavi je to najbolji rezultat do sada gdje smo zajedno osvojili preko 45%, a HNS će samostalno imati preko 30 % mandata u Vijećima mjesnih odbora. Zato sam uvjeren da ćemo takav rezultat imati i iduće nedjelje na izborima u Varaždinu – zaključio je Štromar.

Komentari