izbori 2024.

Foto - Štromar: Realizirali smo ono što se godinama 'rješavalo', nastavljamo graditi bolju budućnost

Objavljeno: 07.04.2024. 16:56

Zadnja izmjena: 07.04.2024. 17:09

Izbori 2024.

Projekti koji su se godinama „rješavali“ uspjeli su se realizirati i zato nastavimo graditi bolju budućnost zajedno!

Protekli tjedan imali sam priliku družiti se s građanima te ih upoznati sa projekatima koje smo realizirali, a od iznimne su važnosti za naš sjever Hrvatske, kao i primiti pohvale, a i kritike za svoj rad. Kritike su sastavni dio političkog života, i više nego pohvale, ali one su nužne kako bi nas građani mogli upoznati sa problemima s kojima se suočavaju, te kako bi smo mogli politike prilagoditi upravo njima.

- Siguran sam kako nakon 18 godina „rješavanja“ problema bala smeća u Varaždinu, gotovo nitko nije vjerovao da će se problem riješiti, ali one se uspješno miču iz Brezja. Jednako tako, obnova dvorca Opeka pokušavala se realizirati gotovo 30 godina, a obnova je sad pred završetkom, a usto smo dobili i jednu od najmodernijih srednjih škola u regiji. Suočeni klimatskim promjenama, naše općine i gradovi suočavaju se sa povećanim brojem infrastrukturnih problema. Upravo zbog njih, pronašli smo model i sredstava za sanaciju klizišta, kao i izgradili kanalizaciju kroz cijelu županiju, a uskoro ćemo svim građanima osigurati pristup najmodernijoj telekomunikacijskoj mreži. U jeku inflacije, osigurana su sredstva za fiskalnu održivost dječjih vrtića, kako bi smanjili cjenovni pritisak na naše građane, ali pomogli i našim osnivačima istih, općinama i gradovima. Sve kako bi građani živjeli bolje i u tome smo uspjeli! – poručio je Predrag Štromar.

Štromar je istaknuo kako posao nije još gotov, te ima prostora za još poboljšanja.

- Upravo sam o tome pričao sa građanima i upoznavao ih sa programom koji smo izradili, a odnosi se na izmjene radnog zakonodavstva, osiguravanje boljih uvjeta poslodavcima i zaposlenicima, osiguravanje priuštivog stanovanja za mlade, kao i pružanje dostojanstvenog života svim građanima sa manjim primanjima. U srijedu, 17. travnja možemo nastaviti graditi bolju budućnost zajedno!

Komentari