bivši prijatelji se ne štede

TOTALNI RAT Predrag Štromar: "Od sada ću Čačića zvati lopovom i lažljivcem!"

Objavljeno: 02.09.2016. 18:10

Zadnja izmjena: 02.09.2016. 20:38

Nakon što je na današnjoj pressici Reformista Čačić prozvao Štromara za laži, a pri tom mislio na projekt besplatnog prijevoza za učenike, Štromar je reagirao te uz ispriku kazao kako će on od sada Čačića u svakom sljedećem obraćanju nazivati lopovom i lažljivcem.

Podsjetimo, Čačić je na današnjoj konferenciji za medije kazao da je projekt besplatnog prijevoza njegova ideja te da se za njega zalagao i borio još dok je bio župan, a kasnije ga nametnuo i u Vladi, kao potpredsjednik Vlade.

>>Čačić od Štromara traži ispriku - u suprotnom će ga... (pročitajte što je danas rekao šef Reformista)

Čačića je najviše zasmetala Štromarova izjava koja glasi: "Upravo on (Čačić) glasovao je za proračun ove Vlade na odlasku koja je sufinanciranje prijevoza u tom istom proračunu i ukinula" - te je zbog te izjave Čačić Štromara nazvao "podlim lažljivcem".

Štromar, saznavši za razvoj događaja objasnio nam je kako je došlo do nesporazuma, odnosno greške i da se za tu izjavu iskreno ispričava.

Isprika pa protunapad

- Izjava je napisana greškom, a trebala je glasiti kako je Čačić glasao za Vladu koja je kasnije predložila proračun, a ne da je glasao za sam proračun, jer je bio protiv proračuna - objašnjava Štromar.

Ipak, nakon isprike vraća udarac te je kazao kako će od sad Čačića nazivati "lopovom i lažljivcem". Kao razloge navodi Čačićev intervju za N1 televiziju, u kojem je izjavio kako je HNS protiv besplatnog prijevoza, već za socijalni cenzus.

Drugi razlog koji Štromar ističe je plakat kojim je Čačić  pozivao na skup Reformista u Trnovcu Bartolovečkom. Prema županovim riječima, na plakatu je bio istaknut grb HSS-a, iako on koalira SDP-om, HNS-om i HSU-om.

 

Komentari