čestitke na sve strane

Štromar Stričaku zahvalio na čestitki, ali i vratio: 'Čestitam na nastojanjima da se unazadi županija!'

Objavljeno: 13.01.2017. 17:00

Zadnja izmjena: 13.01.2017. 17:19

Foto: Arhiva

Vezano uz današnju konferenciju za medije koju je lider varaždinskog HDZ-a, Anđelko Stričak započeo rođendanskom čestitkom Štromaru, uz iskrene želje da ga se u svibnju rastereti bremena dužnosti župana, oglasio se i župan Predrag Štromar.

Predsjednik HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak danas je još jednom potkrijepio činjenicu da su on i njegova stranka sve samo ne vjerodostojni, stoji u prioćenju Varaždinske županije.

Župan je iskoristio ovu priliku te Stričaku zahvalio na čestitkama, ali i sam vratio čestitku.

- Čestitam Stričaku na svim nastojanjima njega i HDZ-a da unazadi Varaždinsku županiju i cijeli Sjever. Ne volim se vraćati u prošlost, ali kad imate posla s ljudima kratkog pamćenja poput gospodina Stričaka, moram podsjetiti na neke ne tako davne događaje. – rekao je župan, pa se potom dotaknuo činjenice da je po željama i nastojanjima Stričaka i HDZ-a, srednjoškolci ne bi imali sufinancirani prijevoz.

- Podsjetimo kako je HDZ namjeravao ukinuti sufinanciranje prijevoza i time su umalo doveli velik broj obitelji, kako u Varaždinskoj županiji, tako i u cijeloj Hrvatskoj na prosjački štap. Da su se obistinile želje i nastojanja Stričaka i HDZ-a, sad ni umirovljenici ne bi imali jeftiniji prijevoz. – ističe župan.

'HDZ ispolitizirao slučaj bolnice'

Nadalje, Štromar ističe da je onako kako bi htjeli Stričak i HDZ, sad ne bi imali ni škole i dvorane i pritom  navodi kako je Stričak u Saboru glasao za sve odluke na štetu Varaždinske županije, uključujući i za to da se u državnom proračunu izostave sredstva za naše škole. 

Na kraju, župan Stričaka moli da ubuduće da manje misli na sebe, a više na građane Varaždinske županije i da se ubuduće u Saboru zauzima za dobrobit ovog kraja.

- Nadam se da će ubuduće on i ostali saborski zastupnici HDZ-a sa Sjevera imati malo više utjecaja u svojoj stranci pa da će uspjeti ishoditi i poneku dobru stvar za građane Varaždinske županije, jer, do sad je bilo suprotno.- rekao je župan.

- Što se pak bolnice tiče, HDZ je taj koji je cijeli slučaj ispolitizirao pa molim Stričaka i ostale članove stranke da se izjasne ako imaju kakve interese u cijelom slučaju. Jer, bojim se da će zbog njihovog politikanstva nastati šteta za liječnike, sve ostale zaposlenike bolnice, ali i za pacijente – izjavio je župan Predrag Štromar.

 

 

 

Komentari