Štromar u Ludbregu okupio HNS-ove čelnike gradova i općina

Objavljeno: 18.06.2015. 15:37

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 10:53

Foto: Nikola Kokotec

Dvije godine su prošle od lokalnih izbora na kojima su građani u Varaždinskoj županiji glasali za promjene. U kojim su sve gradovima i općinama one vidljive već dvije, četiri, šest ili čak deset godina, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare ŽO HNS-a u Ludbregu.

Povodom proteka dvije godine od lokalnih izbora I polovice mandata u jedinicama lokalne (područne) samouprave, Županijska organizacija HNS-a održala je konferenciju za medije na kojoj je Predrag Štromar, župan Varaždinske županije, podsjetio nazočne na snagu koju predstavljaju HNS-ovi načelnici, gradonačelnici i župan.

Mi obnašamo vlast u 14 jedinica lokalne samouprave i to je jedna snaga koja garantira županiji prosperitet i da će građani dobiti kvalitetne političke odluke. Također, načelnici, gradonačelnici i županija će se lakše predstaviti prema Vladi u Zagrebu i prema fondovima kako bi dobili ona sredstva koja su nam bitna za razvoj Varaždinske županije i kvalitetniji život građana – naglasio je Štromar.

Današnjem skupu nisu nazočili Goranka Štefanić i Igor Kos zbog produžene državne mature, varaždinski gradonačelnik Goran Habuš koji je bio u obilasku vrtića predviđenih za energetsku obnovu, te Marijan Škvarić i Milorad Batinić radi obaveza u Saboru i na “Poslovnom uzletu Grada Ivanca“.

Komentari