mjesni odbor jalkovec

Svečanom sjednicom u Jalkovcu obilježen Dan Mjesnog odbora i blagdan Sv. Ane

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.07.2019. 11:26

Zadnja izmjena: 27.07.2019. 11:29

U mjesnom odboru Jalkovec, jučer je održana svečana sjednica povodom Dana mjesnog odbora i blagdana Sv. Ane koju mještani Jalkovca slave.

Na početku same sjednice predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Jalkovec Robert Vugrin  izvijestio je prisutne o radovima i aktivnostima u Jalkovcu, ali i o planovima za budućnost te naglasio važnost velikih projekata poput izmještanja teretnog prometa iz naselja, rješavanje problema oborinskih voda, kao i rješavanje problema smrada iz obližnjih farmi te apelirao na Grad da se ti problemi smatraju kao prioriteti. 

Na svečanoj sjednici prisustvovali su zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak i zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Zlatan Avar koji su se obratili prisutnima te poželjeli i dalje tako dobar rad u mjesnom odboru kao i do sada, a svim mještanima čestitali su blagdan njihove zaštitnice. Na sjednici su prisustvovali i županijski vijećnik i predsjednik 3. mjesnog odbora Nenad Koščak, gradski vijećnici Darko Detelj i Josip Dreven, predsjednica 2. mjesnog odbora i pročelnica Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Ivana Golubić Horvat, predsjednici 5. mjesnog odbora, 6. mjesnog odbora Banfica, 7. mjesnog odbora Biškupec, mjesnog odbora Donji Kućan, vijećnice iz mjesnih odbora Kučan Marof i Zbelava, predstavnici Udruga koje djeluju na području Jalkovca i vlč. Tomislav Dodlek.

Komentari