izborna skupština

Sven Bunta izabran za novog predsjednika mladeži gradskog HDZ-a

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 31.10.2018. 09:56

Zadnja izmjena: 31.10.2018. 09:57

Nakon što je u protekla četiri mjeseca Ivan Salopek kao vršitelj dužnosti predsjednika vodio Mladež HDZ-a Grada Varaždina, na Izbornoj skupštini održanoj za novog predsjednika Mladeži jednoglasno je izabran Sven Bunta.

Novoizabrani predsjednik Sven Bunta zahvalio je Salopeku na postavljanju dobrih temelja za daljnje djelovanje Mladeži HDZ-a. -Nastavit ćemo s akcijama pomaganja potrebitima. Radit ćemo na povećanju članstva, na animiranju mladih da se aktiviraju i da doprinesu radu stranke - najavio je Bunta.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Anđelko Stričak mladim je članovima stranke poručio da se sve može izvesti na dva načina – lakši i teži.

- Lakši je da sjedite doma i na društvenim mrežama komentirate i prozivate sve i svakoga i da samim time za ništa niste odgovorni, te teži kad se odlučite aktivno uključiti, znači donositi odluke i iza njih stajati. Vi ste se odlučili za teži i na tome vam čestitam, jer politika je mjerljiva disciplina i iza našeg mandata garantiram da će ostati rezultati. Najveći su nam plusevi, prvi da se uz HDZ u Varaždinu i Varaždinskoj županiji ne veže nijedna afera, a drugi da smo u suradnji s koalicijskim partnerima pokrenuli niz investicija na koje su naši sugrađani godinama čekali - rekao je Stričak. 

Članovima varaždinske Gradske organizacije Mladeži HDZ-a predsjednik Gradske organizacije stranke i Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan čestitao je što su se u današnje vrijeme, kada bavljenje politikom kod mladih nije imperativ, odlučili priključiti HDZ-u.

- Bit će onih koji će vam govoriti svašta. Ali ova današnja ekipa HDZ-a niti jednom svojom radnjom, niti jednim svojim postupkom, nije doprinijela niti jednom problemu u kojem se nalazi grad Varaždin. Toga moramo biti svjesni i na to moramo biti ponosni. Bilo je onih koji su stanku koristili za osobni probitak, ali takvih više nema i nije im mjesto u ovoj stranici - poručio je Habijan.

Osim predsjednika Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Varaždina, izabrani su i članovi Gradskog odbora Luka Conar, Karla Furjan, Dorian Golub, Nia Hanžek, Mia Kralj, Jakov Marković, Jurica Pajtak, Roman Petak, Petar Runac, Ida Šoštarić i Saša Vurušić te članovi Nadzornog odbora Robert Pizek, Ivan Slunjski i Mislav Tuđan

Komentari