održali izbore

Tin Jurak ponovno na čelu Mladeži HDZ-a Varaždinske županije

Objavljeno: 20.11.2021. 08:53

Zadnja izmjena: 20.11.2021. 08:53

Županijsko izborno povjerenstvo Mladeži HDZ-a Varaždinske županije je provelo izbore za predsjednika Županijske organizacije Mladeži HDZ-a Varaždinske županije, članice i članove Županijskog i Nadzornog odbora te za izaslanike na Izborni sabor Mladeži HDZ-a.

Kako navode, za predsjednika Mladeži HDZ-a Varaždinske županije izabran je najmlađi županijski vijećnik i dosadašnji predsjednik Tin Jurak. Izabrano je i 26 članova Županijskog odbora, 5 članova Nadzornog odbora i 8 izaslanika na Izborni sabor Mladeži HDZ-a, koji će se održati 12. prosinca.

- Smatram da smo unaprijedili način na koji Mladež HDZ-a djeluje, a najvažnije je da je Mladež HDZ-a postala nositelj politika za mlade na političkoj sceni. Uz aktivnosti Mladeži HDZ-a, u prethodne tri godine prošli smo kroz sve nacionalne i lokalne izbore, a sretni smo što je upravo za našeg mandata po prvi puta ostvaren rezultat veći od 30 % glasova na parlamentarnim izborima te što je za našeg mandata po prvi puta neposredno izabran HDZ-ov župan, gospodin Anđelko Stričak, kojem posebno zahvaljujem na suradnji - rekao je Jurak.

- U narednom razdoblju ćemo i dalje jasno iznositi svoje stavove oko svih relevantnih tema za mlade, prepoznavanju problema i potreba naše generacije, za koje ćemo nuditi ostvariva rješenja. Uložit ćemo i dodatni napor u osnaživanje članstva, a to ćemo postići različitim edukacijama, programima Zaklade Hrvatskog državnog zavjeta, stažiranjima u institucijama EU i slično. Za kraj pozivam sve članice i članove da se aktivno uključe - rekao je.

Komentari