predsjednik mladeži hdz-a

Tin Jurak u Ateni sudjelovao na obrazovnom programu Eastern Mediterranean Leadership Institute

Objavljeno: 25.10.2021. 14:49

Zadnja izmjena: 25.10.2021. 14:52

Predsjednik Županijske organizacije Mladeži HDZ-a Varaždinske županije, član Međunarodnog odbora Mladeži HDZ-a i vijećnik u Županijskoj skupštini, Tin Jurak sudjelovao je proteklog vikenda u Ateni, na obrazovnom programu Eastern Mediterranean Leadership Institute u organizaciji International Republican Institute (IRI).

IRI je međunarodna organizacija za razvoj demokracije koja od 1983. godine obavlja uspješan posao u kontekstu razvoja demokracije i političkog obrazovanja u više od stotinu zemalja diljem svijeta - u Africi, Aziji, Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi i drugdje, a trenutno ima urede u 40 zemalja.

“U sklopu obrazovnog programa održane su radionice o kineskom utjecaju na Mediteran, perspektivi Mediterana u Europi, rješavanju političkih konflikata i političkom pregovaranju, strategiji i organizaciji političkih kampanja, izboru idealnih kandidata i sličnom. Ovo je još jedan dokaz ulaganja Hrvatske demokratske zajednice u mlade, kojim ih se nastoji vrhunski educirati, ali i umrežiti ih s kolegicama i kolegama diljem svijeta, u mom slučaju iz Albanije, Cipra, Crne Gore, Grčke, Italije, Libanona i Malte, a u cilju stjecanja međunarodnog iskustva i buduće suradnje. Nakon intenzivna četiri dana, kući se vraćam bogatiji za neprocjenjivo iskustvo, uz niz novih znanja, vještina i prijateljstava”, rekao je Jurak.

Komentari