Sjednica gradskog vijeća

Bosilj: 'Habijan je uvijek želio pomoći Varaždinu, ne sumnjam da će to činiti i dalje'

Objavljeno: 20.12.2023. 19:09

Zadnja izmjena: 20.12.2023. 19:09

Foto: Arhiva

Član stranke HDZ-a Damir Habijan potvrđen je u Saboru za novog ministra gospodarstva i održivog razvoja. Na sjednici Gradskog vijeća raspravljalo se o tome hoće li to utjecati na financijsku potporu države za projekte u gradu Varaždinu.

Gradski vijećnik Leonard Sekovanić na sjednici Gradskog vijeća rekao je kako za projekte na sjeveru, unatoč jakom gospodarstvu, često izostaju sredstva sa državne razine. Vezano uz to, postavio je pitanje gradonačelniku Nevenu Bosilju: 'Hoće li se situacija promijeniti sad kad je u ministarstvu jedan Varaždinac?'

- Dolaskom našeg Varaždinca na čelo jednog od najvažnijih ministarstava, pitam vas, kakvu suradnju očekujete i hoće li to doprinijeti poboljšanju doticaja novčanih sredstava u naš grad - postavio je pitanje Leonard Sekovanić, vijećnik SDP-a.

Gradonačelnik Neven Bosilj odgovorio je kako je Habijan uvijek želio pomoći Varaždinu te da ne sumnja kako će to činiti i dalje.

- Mislim da je do izbora mali period, 3 mjeseca, i da neće moći napraviti velike stvari. Ali moram istaknuti da sam s gospodinom Habijanom imao korektnu suradnju i očekujem da će takva suradnja biti i sada kada je on ministar - dodao je gradonačelnik Bosilj.

Komentari