poznat datum, ne i protokol

Tko sve dolazi na HDZ-ov ročkas sljedeći tjedan u Arenu Varaždinu?

Objavljeno: 15.02.2019. 12:04

Zadnja izmjena: 15.02.2019. 12:12

Foto: Arhiva

Članstvo domaćeg HDZ-a sljedeći tjedan okupit će se u Areni Varaždin na proslavi 29. obljetnice osnutka stranke u Varaždinskoj županiji, kojoj će nazočiti i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Kako doznajemo, predsjednik Vlade u Varaždin bi u srijedu 20. veljače trebao stići ranije, no protokol još uvijek nije poznat, dok će se središnja svečanost održati s početkom u 18.30 sati.

- Samo bih napomenuo kako ni u jednom mandatu dosadašnjih vlada nije bilo toliko investicija na područje Varaždinske županije, što samo dokazuje koliko je ovoj vladi naša županija bitna. O tome će se govoriti na svečanosti – sve je što nam je o dolasku i boravku premijera želio otkriti predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak.

Podsjetimo, nedavni  boravak u Imotskom Plenković je iskoristio kako bi prozvao oporbu riječima kako će im uskoro „razni doći prodavati priče“, pretpostavljajući da je mislio na Most. U Varaždinu će biti zanimljivo vidjeti hoće hoće li HDZ-ovoj proslavi nazočiti HNS, s obzirom da će na EU izbore koalicijski partneri – odvojeno, ali i tko će se pojaviti od lokalnih koalicijskih snaga...

Komentari