službeno

Tomislav Paljak više nije 'visokopozicionirani član Vlade'

Objavljeno: 04.10.2022. 11:41

Zadnja izmjena: 04.10.2022. 11:42

Foto: Tomislav Paljak, treći s lijeva

Nakon dvije godine rada na dužnosti državnoga tajnika u Ministarstvu znanosti i obrazovanja Tomislav Paljak podnio je ostavku.

Ova je ostavka rezultat izlaska Reformista iz vladajuće koalicije, a prije Paljaka isto je u rujnu učinila i Sandra Herman koju je Vlada razriješila s dužosti državne tajnice u Ministarstvu turizma i sporta.

Podsjetimo, krajem kolovoza pokušali smo stupiti u kontakt s Tomislavom Paljakom kako bi ga pitali kada planira podnijeti ostavku na sada već bivšu funkciju, no tada odgovor nismo dobili. Umjesto toga, dobili smo SMS poruku u kojoj nam je poručio kako je 'neprimjereno, čak i uvredljivo rezimirati bez dogovora o ozbiljnijem formatu razgovora'.

To međutim nije bilo prvi puta Paljak ili njemu bliske osobe na sličan način komuniciraju s novinarima. Naime, prije izvjesnog vremena također smo primili SMS od njemu privatno bliske osobe, a koja se žalila da Tomislava Paljaka ne primjećujemo dovoljno, iako je on - kako nam je ta osoba pojasnila: ...visokopozicionirani član Vlade, donedavno dožupan u ovoj županiji i čak kad ne govori ga se barem spomene.

Paljak se malom zakuskom oprostio od kolegica i kolega, a neke fotografije podijelio je i na društvenim mrežama.

Komentari