priopćenje za medije

Grad Varaždinske Toplice demantira izjavu Željka Bedekovića

Objavljeno: 21.01.2021. 08:46

Zadnja izmjena: 21.01.2021. 12:46

Grad Varaždinske Toplice reagirao je priopćenjem za medije na izjavu predsjednika Reformista iz Varaždinskih Toplica Željka Bedekovića kako je izgradnja Spinalnog centra zasluga isključivo Varaždinske županije, župana Čačića i dožupana Vugrina.

<< Željko Bedeković: Spinalni centar isključiva je zasluga Županije

Kako pišu iz Grada, Bedeković je ovom izjavom demantirao svoog stranačkog šefa, odnosno župana Radimira Čačića koji ima, kako navode, dijametralno suprotni stav kojeg je i javno izrekao. - Ovo današnje financiranje je 83 milijuna Europe, 24 milijuna Ministarstvo zdravstva i vlastita sredstva 5,7 milijuna. Po strukturi vidite da su Europa i država stala iza ovog projekta koji je državni, o tome nema spora - izjava je župana Čačića od 12. studenog prošle godine prilikom potpisivanja ugovora za izgradnju spomenutog centra koju citiraju iz Varaždinskih Toplica te dodaju kako je župan javno pohvalio i Vladu kao i sve one koji su godinama radili i davali podršku ovom projektu.

- U ovom trenutku postavlja se pitanje: tko je u pravu? Župan Čačić koji je bez obzira na stranačku pripadnost javno zahvalio svim spomenutim osobama ili mladi Bedeković koji očito ili nije slušao župana prilikom potpisivanja ugovora, iako je stajao svega nekoliko koraka od njega, ili mu izjave župana i njegovog stranačkog šefa ne idu u prilog u ovoj situaciji? - stoji u priopćenju koje su poslali iz Varaždinskih Toplica. 

 

Komentari