Traju prijave za okrugli stol "Fototurizam - turistički proizvod?"

Objavljeno: 03.03.2015. 12:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: TZ Grada Varaždina

Prijavite se za sudjelovanje na okruglom stolu "Fototurizam – turistički proizvod?" te saznajte zašto je fototurizam isplativa aktivnost te s organizatorima podijelite svoja iskustva s područja fotografije i turizma.

Turistička zajednica grada Varaždina će u suradnji s Udrugom nezavisnih putničkih agencija Hrvatske u ponedjeljak, 9. ožujka, organizirati okrugli stol pod nazivom "Fototurizam – turistički proizvod?".

Okrugli stol će se održati u Palači Herzer, s početkom u 11 sati, a na njemu će sudjelovati predstavnici Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Udruge nezavisnih putničkih agencija Hrvatske, Turističke zajednice grada Varaždina te organizacija koje se bave fototurizmom u praksi.

Teme okruglog stola bit će utjecaj fotografije na razvoj i promociju turističkih sadržaja destinacije, prilagodba destinacije za fototurizam te primjeri dobre prakse iz fototurizma. Isto tako, dotaknut će se i urbani kontekst kreiranja novih proizvoda fototurizma te destinacija u očima posjtitelja, odnosno fotografija gostiju destinacije kao promotivni alat. Tijekom okruglog stola razgovarat će se i o  sprezi fototurizma  s drugim selektivnim oblicima turizma, kao što su ruralni, edukativni, aktivni ili kulinarski turizam.

Okrugli stol "Fototurizam – turistički proizvod?" bit će otvoren za javnost, a prijavu je moguće napraviti do petka, 6. ožujka, do 14 sati na e-mail [email protected] . U e-mailu je potrebno navesti ime i prezime te područje djelatnosti, odnosno interesa.

Komentari