poziv za javnu ispriku

TRNOVEC BARTOLOVEČKI Šprem je Općinsko vijeće nazvao cirkusom, a evo što je odgovorio predsjednik vijeća

Objavljeno: 24.01.2017. 09:24

Zadnja izmjena: 24.01.2017. 09:25

Foto: Općina Trnovec Bartolovečki

Član Narodne stranke – reformisti, Željko Šprem, na privatnom i stranačkom profilu na društvenoj mreži nazvao je Općinsko vijeće Općine Trnovec Bartolovečki „cirkusom“, dok je članove Vijeća nazvao „vijećničkim cirkusantima“, na što je reagirao predsjednik vijeća, Mario Sačić, stoji u priopćenju Općine Trnovec Bartolovečki.

- Naime, član Narodne stranke – reformisti, a bivši član Hrvatskih laburista –stranke rada, Željko Šprem, u ponedjeljak je na privatnom i stranačkom profilu istaknuo objavu uvredljivog sadržaja kojom otvoreno vrijeđa cijelo Općinsko vijeće, dakle sve vijećnike ponaosob bez obzira iz koje političke stranke dolaze, nazivajući ih „vijećničkim cirkusantima“ čime ujedno vrijeđa i sve mještane naše Općine koji su svoj glas dali bilo kojem od vijećnika. – rekao je Sačić.

U svom priopćenju predsjednik vijeća potom nastavlja kako je nazivati Općinsko vijeće cirkusom, kao i sve odluke i rad Vijeća u protekle četiri godine ispod svake razine kulturnog i pristojnog ponašanja i pritom podsjeća kako je ovo Vijeće u protekle četiri godine donijelo niz odluka, od dodjele stipendija, pomoći potrebitima, pomoći udrugama, sufinanciranja različitih obrazovanih programa do komunalnih i gospodarskih projekata u interesu svih mještana i cijele Općine, a podsjeća i na to da je većina tih odluka donijeta jednoglasno.

- Iskreno se nadam da se ovdje radi o osobnom istupu i nedoličnoj retorici pojedinca, a nikako većeg broja ljudi. Stoga, u ime Općinskog vijeća, svih vijećnika, ali i svih mještana Općine Trnovec Bartolovečki, pozivam spomenutu osobu da se javno ispriča, a Općinsku organizaciju Narodne stranke – reformisti pozivam da se javno ogradi od ovih izjava i ovakvog načina izražavanja. – zaključuje u svom priopćenju predsjednik vijeća.

 

Komentari