odgovor

Trnovečki SDP Juraku: Nismo protiv vrtića nego protiv kredita kojeg će otplaćivati naša djeca

Objavljeno: 25.06.2024. 11:15

Zadnja izmjena: 25.06.2024. 11:15

Nakon što je jutros HDZ u svom priopćenju ponovno prozvao trnovečki SDP i HSS zbog toga što, kako tvrde, ne žele izgraditi novi vrtić jer će to biti veliki trošak, na to je odgovorio i SDP i HSS, točnije predsjednik Kluba vijećnika Mario Milak.

Kako navodi Milak, vijećnici nisu protiv izgradnje vrtića već protiv kredita kojeg će, kaže, 'naša djeca morati isplaćivati' te predlažu dogradnju postojećeg vrtića. 

- Za realniji i jeftiniji projekt predložili smo dogradnju postojećeg vrtića i adaptaciju unutrašnjosti bez kreditnog zaduženja za koji u općini postoji idejni projekt koji je plaćen novcima naših mještana kojeg HDZ i njihovi koalicijski partneri bivši REFORMISTI nisu htjeli provesti. Nego su iz neobjašnjivih razloga naručili novi projekat. Ostaje pitanje u koju će se svrhu prenamijeniti postojeći vrtić? - piše u priopćenju.


Priopćenje Općinske organizacije SDP Trnovec Bartolovečki

Odgovor HDZ-u

SDP i HSS nisu protiv izgradnje dječjeg vrtića u Trnovcu nego su protiv nepotrebnog kredita kojeg će naša djeca morati otplaćivati.

Za realniji i jeftiniji projekt predložili smo dogradnju postojećeg vrtića i adaptaciju unutrašnjosti bez kreditnog zaduženja za koji u općini postoji idejni projekt koji je plaćen novcima naših mještana kojeg HDZ i njihovi koalicijski partneri bivši REFORMISTI nisu htjeli provesti.

Nego su iz neobjašnjivih razloga naručili novi projekat.

Ostaje pitanje u koju će se svrhu prenamijeniti postojeći vrtić?

PREDSJEDNIK KLUBA VIJEĆNIKA SDP-a i HSS-a

MARIO MILAK

Komentari