Tropp razriješena s dužnosti, natječaj za novog direktora TZ-a ovih dana

Objavljeno: 27.04.2015. 16:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVaraždin.hr

Dugogodišnja direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Branka Tropp razriješena je s dužnosti, ali će ostati raditi u TZ-u najvjerojatnije kao koordinator projekata.

Odluka o razrješenju s dužnosti donesena je na današnjoj sjednici Vijeća turističke zajednice Grada Varaždina. Ipak, Tropp ostaje direktorica sve dok se ne provede natječaj. 

- Odluka je donesena, a tako dugo dok se natječaj ne provede, Branka Tropp će obavljati dužnost direktorice. Tekst natječaja je na neki način već definiran tako da očekujem da će se raspisati ovih dana, odnosno početkom drugog tjedna - rekao je varaždinski gradonačelnik Goran Habuš. 

Tropp će i nakon natječaja ostati raditi u Turstičkoj zajednici Grada Varaždina najvjerojatnije kao koordinator projekata. 

- Čeka nas ozbiljan posao kod odabira kandidata za novog direktora, odnosno direktoricu TZ-a. S obzirom na iskustvo gospođe Tropp vjerujem da će on biti velika podrška osobi koja će ju naslijediti, kao i pomoć s obzirom na to da je Turistička zajednica na jednoj zavidnoj razini. Također, kada dobijemo titulu Europske prijestolnice kulture 2020, Turističku zajednicu čeka vrlo velik i zahtjevan posao - istaknuo je Habuš. 

Komentari