Turistička ponuda Varaždinske županije predstavljena u Salzburgu

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 22.05.2015. 12:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: TZ Varaždinske županije

U sklopu predstavljanja turističkih potencijala Klastera Središnje Hrvatske u Salzburgu, prezentirana je i turistička ponuda Varaždinske županije...

Predstavljanje je održano 18. i 19. svibnja u Hotelu Schlosswirt zu Anif, a na održanoj poslovnoj radionici subjekti Klastera Središnja Hrvatske predstavili su svoje objekte i ponudu prisutnim austrijskim turoperatorima i agencijama.
 
Medijima je zajedničkom prezentacijom Turističkih zajednica Središnje Hrvatske prikazana najvažnija turistička ponuda cijele regije kroz šest ključnih proizvoda: kultura, priroda, vjerski turizam, aktivni turizam, wellness i enogastronomija, a promovirane  su i najposjećenije manifestacije kao i nematerijalna kulturna baština pod UNESCO zaštitom - Lepoglavska čipka, licitarstvo i drvene igračke.

S područja Varaždinske županije svoju ponudu austrijskim agentima ponudili su Hotel Lagus, Hotel Trakošćan, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju u Varaždinskim Toplicama te agencije Lily Tours i Vall042.

Predstavljanje se održalo uz podršku Hrvatske turističke zajednice i predstavništva u Austriji, a to je samo jedno u nizu predstavljanja kojima će Klaster Središnje Hrvatske pokušati približiti turističku ponudu ciljanom tržištu.

Komentari