evo što je rečeno

U Bednji i Ivancu održani posljednji predizborni skupovi Reformista

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 22.05.2019. 19:41

Zadnja izmjena: 22.05.2019. 19:42

Posljednji u nizu predizbornih skupova koje su Reformisti održali diljem županije povodom predstojećih izbora za EU parlament, održani su jučer u Bednji i Ivancu gdje se prisutnima obratio predsjednik stranke Radimir Čačić.

Kako je Čačić rekao u Bednji, prihvaćen je projekt odmuljivanja jezera Trakošćan i njegova je vrijednost oko 15 milijuna kuna. - Projekt je prihvaćen, sigurno će se realizirati, ali sporost Hrvatskih voda je stvarno nevjerojatna. No, i usprkos tome, taj projekt bit će realiziran i zaustavit ćemo propadanje jezera - napomenuo je i dodao kako se osim u Bednji, u županiji provodi cijeli spektar projekata. 

U Ivancu se Čačić pak dotaknuo teme dogradnje osnovne škole i rekao kako je ministrica Divjak jedina koja se ne slaže s tim. - Kad sam ministrici napisao da je županija suglasna i da s naše strane nema nikakvih problema po pitanju izgradnje škole, ministrica je odgovorila da to snažno podržava, ali da to traži procedure i projekte. Rekao sam joj da to sve već postoji, samo čekamo Vladu.'' rekao je Čačić u Ivancu.

Komentari