ne propustite

U Ivancu počinje potpisivanje peticije, Batinić sutra gostuje u eTV studiju

O svemu tome sutra u eTV studiju razgovaramo s gradonačelnikom Ivanca Miloradom Batinićem. Pratite nas od 9.30 sati uživo...
Objavljeno: 20.02.2022. 08:48

Zadnja izmjena: 20.02.2022. 08:57

"Iako peticija nema obvezujuću snagu kao što je ima pozitivna referendumska odluka, tisuće potpisa građana kojima ćete jasno izraziti svoj stav, bit će snažan argument u daljnjim akcijama za očuvanje imovine Ivkom-voda i protiv zatrpavanja Jerovca tuđim smećem", poručuje ivanečka gradska vlast na svojim službenim stranicama.

Potpisivanje peticije započet će u srijedu, 23. veljače, te će se odvijati na dva mjesta: na gradskoj tržnici Ivanec i na ivanečkoj špici. Potpisi će se prikupljati na štandovima na kojima će biti prisutni aktivisti svih političkih listi i stranaka grada Ivanca, poručuju iz gradske uprave. Građani će peticiju moći potpisati i u svojim mjesnim odborima (i prilikom obilazaka sela), gdje se od idućeg tjedna ponovno počinju održavati zborovi građana prema terminskom planu o kojem će građani biti obavješteni.

Odkuka o pokretanju peticije, kako naglašavaju iz gradske uprave, donesena je na Međustranačkom vijeću, odnosno od strane svih stranaka koji participiraju u Gradskom vijeću. Građani se pozivaju na potpisivanje peticije PROTIV pripajanja ivanečkih vodovoda i tvrtke Ivkom-vode varaždinskom Varkomu te PROTIV dovoza otpada iz 13 gradova i općina Varaždinske županije na odlagalište u Jerovcu.

O svemu tome sutra u eTV studiju razgovaramo s gradonačelnikom Ivanca Miloradom Batinićem. Pratite nas od 9.30 sati uživo.

Komentari