Općinska organizacija HSS-a

U Knegincu održana skupština HSS-a, Marković: "Nova republika je rješenje za Hrvatsku"

Objavljeno: 13.01.2020. 13:17

Zadnja izmjena: 13.01.2020. 13:22

U subotu je u Gornjem Knegincu održana programska Skupština tamošnje Općinske organizacije HSS-a, a odazvali su se brojni HSS-ovi dužnosnici na čelu s predsjednikom županijske organizacije Darkom Markovićem

Nakon pozdravnog govora, predsjednik općinske organizacije Robert Đuranec, koji je ujedno i zamjenik načelnika, podnio je izvješće o radu kao i plan rada na naredno razdoblje.

U ime županijske organizacije prisutnima se obratio predsjednik Marković koji je pohvalio rad općinske organizacije te istaknuo političke vrijednosti HSS-a. - Ovo je pravo i krajnje vrijeme za Novu republiku koju su svi počeli zazivati. Program koji iz temelja treba i mora zamijeniti postojeću nesposobnost cijelog državnog sustava da stvori održivi društveni model koji će zadržati naše građane u domovini, model koji će spriječiti sve razine korupcije odnosno početi riješavati goruće probleme naših građana od sudstva, javne uprave pa do zdravstva. Vjerujem da će HSS nakon idućih parlamentarnih izbora biti u poziciji mijenjati stvari na bolje upravo kroz program Nove republike – rekao je Marković.

Komentari