Nitko nikome ne vjeruje

U napetoj atmosferi HDZ birao između Stričaka i Kovačića, moglo se čuti: "Na čijem si spisku?"

Objavljeno: 12.05.2016. 19:48

Zadnja izmjena: 13.05.2016. 10:08

Foto: Siniša Sović / Foto agencija Sjever

U napetoj atmosferi, kakvoj se nitko sve do ovog utorka nije nadao, danas je s početkom u 18.30 sati započela Skupština Županijske organizacije HDZ-a.

Događaj je zatvoren za medije, međutim ekskluzivno vam donosimo foto izvještaj i atmofsferu uoči izbora na kojima će HDZ-ovci danas odlučiti između dva kandidata: dosadašnjeg predsjednika Anđelka Stričaka i Denisa Kovačića koji je svoju kandidaturu istaknuo u posljednji trenutak.

>>Bitka za HDZ: Otkrivamo pozadinu političke subverzije koja je iznenadila apsolutno sve!

Ni Anđelko Stričak ni Denis Kovačić, premda barem naoko – obojica dobro raspoloženi, nisu željeli dati izjavu. „Polako, biti će vremena za izjave...“, rekao je kratko Denis Kovačić, dok je Stričak također odbio dati izjavu, uz riječi da ih „odbija cijeli dan“. Naime, kako doznajemo, večerašnji pobjednik, tko god on bio, za sutra će sazvati tiskovnu konferenciju.

"Nikad ovako nije bilo"

- Ne znam što da vam kažem, nikad ovako nije bilo. Teško je predvidjeti ishod jer nitko ne želi otkrivati svojega favorita. Nitko nikome ne vjeruje i kad ti kaže za koga će glasovati, nikad ne znaš govori li istinu jer svi otprilike znaju tko je s kime povezan – rekao nam je jedan istaknuti član HDZ-a netom prije skupštine.

- Na čijem si spisku? – u nekoj polušali moglo se više puta čuti na hodniku u predvorju, a bilo je zanimljivo pratiti – i pratilo se – tko je u čijem društvu došao, odnosno tko se s kime zadržavao u razgovoru. Širokih osmjeha prema kandidatima, jednome i drugome, naravno, nije nedostajalo...

Budući da je riječ o velikom broju izaslanika, njih više od 300, na prve rezultate čekat će se do kasno navečer, a ime pobjednika ekskluzivno pročitajte odmah po njegovoj službenoj objavi samo na portalu eVaraždin... U našoj fotogaleriji, pak, pogledajte atmosferu s izborne skupštine u hotelu Turist u Varaždinu:

Komentari