na osnivačkoj skupštini

U Petrijancu izabrano vodstvo mladih Reformista Sjever - ulogu predsjednice preuzela Tihana Horvat

Objavljeno: 14.10.2018. 12:50

Zadnja izmjena: 18.10.2018. 09:36

U Petrijancu je održana Osnivačka skupština Interesnog odbora mladih Sjever u koju ulaze organizacije Petrijanca, Sračinca, Cestice i Vinice. Za predsjednicu je izabrana Tihana Horvat iz Nove Vesi, a za potpredsjednike Alen Koprek iz Nove Vesi i Lidija Kramar iz Sračinca. 

U uvodnom obraćanju sve prisutne pozdravio je predsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije i zamjenik župana Tomislav Paljak koji izrazio zadovoljstvo okupljenim brojem mladih te istaknuo kako Varaždinska županija prepoznaje činjenicu da su mladi naša budućnost i nabrojio sve projekte posebno u obrazovanju koji se provode diljem Županije.

Tom prilikom predstavljen je i plan budućih aktivnosti te programi i teme jer svaki dio županije ima svoju problematiku i svoje teme vezane za mlade. Tako će ova organizacija koja okuplja mlade s područja Općina Petrijanec, Sračinec, Cestica i Vinica komunicirati svoje probleme prema županijskom vodstvu i Savjetu mladih varaždinske županije u kojem Reformisti imaju svog člana, povjerenika Interesnog odbora mladih Reformista Varaždinske županije Dominika Kobzineka

Do sada, osnovane su IO mladih Gradske organizacije Varaždin i Interesni odbor mladih Zapad u koji ulaze gradovi Ivanec, Lepoglava, Općine Klenovnik, Vidovec, Maruševec, Donja Voća i Bednja. Podršku osnivanju ove organizacije osim predsjednika Županijske organizacije Reformista i zamjenika župana Tomislava Paljaka, dali su i predsjednik Općinske organizacije Petrijanec i županijski vijećnik Roman Strelec, predsjednik Općinske organizacije Sračinec i županijski vijećnik Mihael Liber te predsjednica mjesnog odbora Nova Ves Ivanka Divjak.

Komentari