mladi predstavili program

U Punikvama u Ivancu osnovan Interesni odbor mladih Reformista Zapad

Objavljeno: 21.06.2018. 11:30

Zadnja izmjena: 21.06.2018. 11:31

U Društvenom domu u Punikvama održana je Osnivačka skupština Interesnog odbora Reformista Zapad. Za predsjednika izabran je Anđelko Brezovec, dok su za njegove potpredsjednike izabrani Nino Fištrek i Matija Ivanušić.

U TIM Zapad, kako navode Reformisti, pripadaju gradovi: Ivanec i Lepoglava, te općine Klenovnik, Vidovec, Maruševec, Donja Voća i Bednja.

Predsjednik Županijske organizacije Reformista Varaždinske županije Tomislav Paljak pozdravio je sve okupljene, a u svom govoru osvrnuo na investicije Varaždinske županije u obrazovanje, posebno ističući projekte energetske obnove osnovnih i srednjih škola gdje će se uložiti preko 62 milijuna kuna.

Paljak prozvao Živi zid za "destrukciju"

Također, Paljak je prozvao Živi zid za - destruktivnu politiku Živog zida, naročito njihovo poticaja izlaska Hrvatske iz Europske unij. "Upravo zahvaljujući fondovima EU Varaždinska županija je povukla preko 250 milijuna kuna, što ju čini daleko najuspješnijom Županijom u Hrvatskoj".

Mladi Reformisti predstavili su svoj program rada, naglasivši kako im je drago da su na ovom području Županije dobili novu opciju i priliku da putem Reformista izlože svoje ideje i prijedloge.

Novoizabrani predsjednik Interesnog odbora mladih, Anđelko Brezovec, osvrnuo se na aktivnosti koje mladi na ovom području planiraju raditi. Također, Brezovec je naglasio kako je imao priliku otići u inozemstvo, a umjesto toga odlučio je ostati u svom rodnom kraju i otvoriti vlastitu tvrtku te će se kroz program mladih Reformista baviti i politikom koja će mladima pružiti viziju za ostanak.

Komentari