U tijeku predstavljanje kandidata za direktora Turističkog ureda: Moguće poništenje natječaja?

Objavljeno: 11.06.2015. 10:40

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Siniša Sović

Sjednica Turističkog vijeća započela je u 10 sati u Gradskoj vijećnici, a priliku da u 15 minuta predstave svoj program ima četiri kandidata.

Kako je rečeno na današnjem brifingu s varaždinskim gradonačelnikom Goranom Habušom, što je održan uoči sjednice Gradskog vijeća, kandidati će svoj program predstaviti u 15 minuta, nakon čega će Vijeće odlučivati o tome tko će biti novi direktor ili direktorica Turističkog ureda.

Međutim, odluka možda neće biti donesena danas, a moguće je, kako je danas rekao gradonačelnik Habuš, da se cjelokupni natječaj poništi.

- Svaki kandidat imat će 15 minuta da predstavi svoj program. Hoćemo li odluku donijeti već danas, ili ćemo čekati da se dojmovi malo slegnu pa odlučiti drugi dan, vidjet ćemo - rekao je Habuš.

Na pitanje novinara hoće li biti poništenja natječaja za direktora Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Varaždina, o čemu se posljednjih dana priča, Habuš je rekao - sve je moguće.

- Sve je moguće. Moguće je da ćemo poništit natječaj, moguće je da ćemo izabrati, treće varijante nema. Predstavljanje programa nije javno. Bilo ih je više, neki kraći, neki duži, zato smo odlučili da se svaki kandidat predstavi na ovaj način. Ja ću reći otvoreno, osobno sam razočaran jer sam očekivao da će se javiti više kandidata  na natječaj - izjavio je Habuš dodavši kako nije razočaran programima, već odazivom odnosno malim brojem kandidata.

Predstavljanje kandidata započelo je u 10 sati, a svoje programe predstavit će Damir Levak, Jelena Sekelj, Vlatka Erceg i Vera Kanjuga Starčević.

Komentari