gradsko vijeće

U tijeku rasprava o proračunu, Habijana nema, navodno je...

Objavljeno: 30.11.2022. 11:39

Zadnja izmjena: 30.11.2022. 11:50

U tijeku je rasprava o proračunu Grada Varždina, no predsjednik gradskog HDZ-a trenutno nije prisutan u gradskoj vijećnici, te se prema neslužbenim informacijama nalazi u Hrvatskom saboru.

Na glasovanje o proračunu mogao bi stići ukoliko prema Varaždinu krene u roku odmah ili pak ako će rasprava trajati sve do kasno navečer, što također nije isključena opcija.

Podsjetimo, HDZ grada Varaždina odlučio je da neće podržati gradski proračun sa svoje tri ruke, a Habijan je tom prilikom izjavio kako je jedan od razloga taj što je cijena za bale dvostruko veća od one za koju se njih prijavljivalo Uskoku.

Ranije je kazao kako je načelno protiv prijevremenih izbora, koji bi, kako smatra, donijeli slične rezultate, a zaustavili bi sve druge aktivnosti u gradu.

Od ove sjednice, kada je riječ o HDZ-u, mandat je aktivirao Alen Runac, koji se na današnjoj sjednici nekoliko puta javio i za raspravu, te rekao tom prilikom:

- Kao direktor Parkova u cijelosti sam pripremio dokumentaciju za izgradnju grobne kuće i to ne na način kako je vaš mentor Čačić ostavio Stričaku u Županiji sličice nego konkretno projekt. Sve je bilo spremno, ne znam zašto se taj projekt od 30 milijuna stopira. Zašto niste aplicirali na natječaj ili imate u planu javiti se na neki natječaj? 

Komentari