današnja presica HDZ-a

HDZ predstavio Runčeva zamjenika, a Čupić gospodarski program za Varaždin

Objavljeno: 06.04.2017. 10:50

Zadnja izmjena: 06.04.2017. 11:13

Današnju presicu HDZ je iskoristio da predstavi i svog kandidata za dožupana Mladena Jakopovića, ali i svoj gospodarski program za Varaždin, kojega je izložio kandidat za zamjenika gradonačelnika Denis Čupić.

>> Kanidat za Runčeva zamjenika proizvođač i izvoznik eko kozmetike Mladen Jakopović

Naglasak HDZ-ovog programa za županiju jest na poljoprivredu, što bi podrazumijevalo i povezivanje poljoprivredne proizvodnje s ruralnom turizmom i brojnim manifestacijama.

- Moramo to sve dići na razinu Brisela, imamo potporu zajednice pučana u EU parlamentu. - izjavio je Jakopović, dodajući kako će o konkretnim potezima govoriti kad za to dođe vrijeme.

'Vraćanje života u centar grada'

Puno detaljniji u svom izlaganju bio je kandidat za Habijanovog zamjenika Denis Čupić. Osvrnuvši se na cijelu paletu gospodarskih problema i rješenja, osobiti je naglasak stavio na vraćanje života u centar grada - što bi trebalo postići i poticanjem obrta, ali i jačanjem novijih tipova industrije.

- Postojeća radno intenzivna industrija jamac je stabilnosti zaposlenosti, međutim, potrebno je povećati postotak novih inovativnih industrija poput IT industrije, zelene industrije i logistike. - istaknuo je Čupić, dodajući kako je to i jedini ispravan način da se omogući porast plaća u Varaždinu.

Komentari