predstavljanje kandidata

ULAZAK U POLITIČKU ARENU Sanja Zember zamjenica je Habijanu na izborima za Varaždin

Objavljeno: 03.03.2017. 10:56

Zadnja izmjena: 03.03.2017. 10:58

Foto: Željko Porobija

Na današnjoj presici u restoranu Palatin, Damir Habijan predstavio je Sanju Zember kao kandidata za svoju zamjenicu u predstojećoj utrci na poziciju varaždinskog gradonačelnika.

Ovakav je izbor - prema Habijanovim riječima - dio njegove političke platforme koaliranja s Varaždinkama i Varaždincima. Sanja Zember je ušla kao nestranački kandidat, za što je jučer na sjednici gradske organizacije HDZ-a dobila jednoglasnu potporu.

- U proteklih sam mjesec dana razmišljala gdje želim živjeti i raditi, mogu li kao pojedinac pridonijeti zajednici. Odlučila sam podržati Habijana kao časnu osobu, da grad zaokrenemo u 2. smjeru. - objasnila je svoju doktorica Zember svoj ulazak u političku arenu. 

Na naše je pitanje odgovorila kako i dalje ostaje u struci, što će značiti - ukoliko bude izabrana - njezino usklađivanje obaveza u bolnici i u gradu. O njoj se već jedno vrijeme spekuliralo kao HDZ-ovom kandidatu na izborima i bilo je razgovora u najvišim lokalnim stranačkim krugovima da bi ona bila njihov kandidat za župana. 

 

Komentari