sve žešće u toplicama

FOTO: TOPLICE KLJUČAJU Oporba "dere" anonimno i javno - evo detalja

Objavljeno: 12.01.2017. 17:37

Zadnja izmjena: 12.01.2017. 19:37

Ne stišava se bura nakon što je u Varaždinskim Toplicama pao proračun, a nije se skupilo dovoljno vijećnika da bi se izglasalo privremeno financiranje - zbog čega uskoro dolazi vladin povjerenik.

>> Pao proračun u Varaždinskim Toplicama, gradonačelnica Štefanić pribojava se kolapsa gradskih financija

>> PRIOPĆENJE GRADONAČELNICE ŠTEFANIĆ Varaždinske Toplice do izbora će voditi vladin povjerenik!

Svojim je dopisom reagirao sad već bivši potpredsjednik Gradskog vijeća Mato Halužan, u kojemu za pad proračuna okrivljuje isključivo gradonačelnicu Štefanić. Ona je, prema njegovim riječima, kriva i zbog toga što u posljednje dvije godine nije prošao nijedan izvještaj o radu gradonačelnice. Halužan također demantira da je zbog pada proračuna pao i projekt za vrtić.

- Nije točno - udruga Mrav je ukinula taj projekt. - izjavio je Halužan za naš portal.

Figa na Facebooku

Politički se sukob - kako je danas već uobičajeno - prenio i na društvene mreže, te je napravljena Facebook stranica Toplička figa. Autori stranice su anonimni, a na stranici se između ostalog ismijavaju rodbinske veze u vrhu bolnice, hotela Minerva i grada.

Prema njihovim tvrdnjama, ravnatelj hotela Minerva i bolnice Terme je HNS-ovac Damir Mihalić, njegov brat Nedeljko Mihalić zamjenik je gradonačelnice, voditeljica odjela za prehranu u bolnici i hotelu Varaždinske Toplice Ljerka Šebečić sestra je od Damira i Nedeljka, a gradonačelnica Štefanić je njihova nećaka. Autori stranice povodom činjenice da su na vrhu hotela i bolnice dva brata i sestra načinili su i ironičnu fotografiju koja dovoljno govori sama za sebe.

Komentari