restart koalicija

Varaždince žele zastupati Barbara Antolić Vupora, Neven Bosilj i Miroslav Marković

Kandidat za premijera Davor Bernardić, sa svojim suradnicima u Restart koaliciji, do 1. lipnja odlučit će o kandidatima koji će se naći na listama svih izbornih jedinica, pa tako i treće izborne jedinice u koju spada i Varaždinska županija...

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 22.05.2020. 18:20

Zadnja izmjena: 22.05.2020. 18:35

Kandidat za premijera Davor Bernardić, sa svojim suradnicima u Restart koaliciji, do 1. lipnja odlučit će o kandidatima koji će se naći na listama svih izbornih jedinica, pa tako i treće izborne jedinice u koju spada i Varaždinska županija.

Prema prijedlogu županijskog SDP-a na listi za Hrvatski sabor bi se tako, uz samu predsjednicu Barbaru Antolić Vupora, mogli naći Neven Bosilji i Miroslav Marković – potpredsjednici županijske organizacije.

Lokalni SDP još predlaže Luku Zrinskog, Josipa Heheta, Alenku Car, Dubravku Biberdžić, Krešimira Šaliga i Mladena Smoljanca. Podršku kandidaturi, ističu u SDP-u, daju i sljedećim predstavnicima izvršne vlasti: gradonačelniku Ludbrega Dubravku Biliću, načelniku općine Petrijanec Željku Posavcu, zamjenici gradonačelnika Ludbrega Renati Potočnik, zamjeniku gradonačelnika Lepoglave Hrvoju Kovaču, zamjeniku načelnika Maruševca Mariju Klapši, te Žarku Rodešu i Mariu Milaku.

- Uz sve navedene do sad su pristigle  i kandidature Brune Istera i Gordane Marsenić – poručuju iz SDP-a.

Komentari