Varaždinski ORaH organizira druženje s predsjednicom stranke Mirelom Holy

Objavljeno: 14.05.2015. 16:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: ORaH

Povodom izbora za Vijeća mjesnih odbora, Varaždin će 18. svibnja posjetiti Mirela Holy, predsjednica stranke Održivi razvoj Hrvatske.

Varaždinski ORaH organizira druženje s predsjednicom stranke za sve zainteresirane građane, koji će se na taj način moći upoznati s izbornim planom i aktivnostima varaždinskog ORaH-a, ali istovremeno slobodno mogu uputiti svoje prijedloge i ideje kako učiniti grad boljim i održivim mjestom za život.

Početak druženja se planira u 16.30 sati ispred info ureda varaždinskog ORaH-a u ulici Tome Blažeka 3a (kod zgrade Zagrebačke banke) na kojem će biti prezentiran originalan ORaH-ov štand „Mali zeleni“ koji će se koristiti u  narednim promocijskim i izbornim aktivnostima stranke.

- Glavni cilj nam je neposredni kontakt sa zainteresiranim građanima. Održat ćemo i druženje s građanima u TTS sportskom centru, gdje će se u 18 sati održati ORaH-ova sjednica Regionalnog foruma Središnje regije koja je redovitog karaktera. Početak okupljanja je u 17.15 sati nakon čega odmah će slijedi tiskovna konferencija za sve zainteresirane predstavnike medija - poručili su iz varaždinskog ORaH-a.

Komentari