tradicionalno darivanje

Varaždinski Reformisti darivanjem krvi obilježili Nacionalni dan darivatelja krvi

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 26.10.2020. 18:58

Zadnja izmjena: 26.10.2020. 19:01

Gradska organizacija Reformista Varaždin održala je tradicionalno dobrovoljno darivanje krvi povodom Nacionalnog dana dobrovoljnih darivatelja krvi.

Kako poručuju iz stranke, Reformisti ovaj dan obilježavaju od samog osnutka stranke, a prema riječima današnjih darivatelja obilježavati će ga koliko god će im to zdravstvene prilike dozvoljavati. Prošli tjedan u Županijskoj palači zamjenik župana i predsjednik Gradske organizacije Varaždin Robert Vugrin primio je dobrovoljne darivatelje krvi, a danas je ponovno istaknuo kako se iskreno zahvaljuje svakom građaninu koji se odluči na ovaj humani čin.

- Dobrovoljni darivatelji ne znaju kome daju život, kome daju zdravlje, daju dio sebe i omogućavavaju da netko normalno i kvalitetno nastavi živjeti. Na prošlotjednom prijemu sam naglasio kako su dobrovoljni darivatelji uzor našeg društva, ovim putem im još jednom čestitam i zahvaljujem na svakoj kapi krvi koju sudarivali– rekao je predsjednik Gradske organizacije Reformista Varaždin Robert Vugrin.

 

Komentari