predavanje stručnjakinja

Varaždinski SDP u petak, u Gornjem Kućanu organizira tribinu o poljoprivredi

Objavljeno: 02.11.2016. 14:34

Zadnja izmjena: 02.11.2016. 14:35

Foto: Arhiva/GO SDP Varaždin

Gradska organizacija SDP-a Varaždin u suradnji sa svojim ogrankom Kućan - Zbelava, ovog petka s početkom u 18 sati u Društvenom domu u Gornjem Kućanu, organizira tribinu o poljoprivredi, stoji u priopćenju Gradske organizacije varaždinskog SDP-a.

Svi zainteresirani poljoprivrednici će na tribini saznati nove informacije, preporuke, ali će im se i prenijeti stručna iskustva vezana za pripremu tla za sjetvu i sadnju, zaštitu pesticidima, ekološkoj zaštiti, gnojidbi povrća te povrćarstvu kao grani poljoprivrede koja može biti profitabilna, kažu u SDP-u.

Predavačice na tribini će biti agronomkinje Dijana Vidović i Simona Murković, koje se u svom svakodnevnom poslu susreću s ovim temama i mogu vrlo kvalitetno zastupati mišljenja struke.

Zamjenik župana i predsjednik varaždinskog SDP-a, Alen Kišić je napomenuo kako je ova tribina jedna u nizu aktivnosti kojima varaždinski SDP nastoji biti što više prisutan na terenu, ali i među građanima.

-Ono što je bitno, ovo nije nikakva politička tribina, nego stručna tribina na kojoj će govoriti isključivo dvije istaknute stručnjakinje s područja poljoprivrede. – rekao je predsjednik varaždinskog SDP-a i zamjenik župana.

Komentari