hns prelomio?

Profesorica s FOI-a i 'Donald Trump' najvjerojatniji su kandidati za Kišićeve zamjenike

Objavljeno: 27.02.2017. 15:00

Zadnja izmjena: 27.02.2017. 15:04

Foto: Arhiva

Prema informacijama kojima raspolažemo, profesorica s FOI-a Vesna Dušak i gospodarstvenik Nikola Plavec najvjerojatniji su HNS-ovi kandidati za Kišićeve zamjenike gradonačelnika.

Doktorica znanosti Vesna Dušak županijska je vijećnica HNS-a i predsjednica Kordinacije za ljudska prava Varaždinske županije. Informatičar Nikola Plavec na poziciji je direktora Centra kompetencije za obnovljive izvore energije - u čijem nadzornom odboru sjedi i Vesna Dušak. Nedavno smo o Plavecu pisali kao mogućem kandidatu HNS-a za gradonačelnika, što je vodstvo stranke negiralo - ali očito da informacija nije bila daleko od istine. 

Na subotnjem humanitarnom maskenbalu Nikola Plavec je privukao pozornost javnosti svojim utjelovljenjem Donalda Trumpa. Premda još nema službenog očitovanja HNS-a kojemu - po koalicijskom sporazumu pripadaju oba dogradonačelnička mjesta - ova dva imena izbila su u prvi plan. Spekulira se još s imenima Igora Klopotana, Jelene Zrinski Berger i Josipa Drevena. Službeno očitovanje HNS-a očekuje se 7. ožujka.

>> EKSKLUZIVNO Habuš podnio ostavku na mjesto predsjednika gradske organizacije i odustao od kandidature za gradonačelnika!

>> FOTO: Sinoć usred Varaždina govor održao Donald Trump - megafotogalerija maskenbala

Komentari