VIDEO Alen Runac u nazočnosti predsjednika Vlade Andreja Plenkovića predstavio program

Objava kandidata za gradonačelnika Alena Runca

Objavljeno: 05.05.2021. 18:45

Zadnja izmjena: 06.05.2021. 07:13

Foto: Objava kandidata za gradonačelnika Alena Runca

Kandidat za gradonačelnika Varaždina Alen Runac danas je u nazočnosti predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića predstavio program pod nazivom "Program za ozbiljna vremena".

- Sama činjenica da nam je predsjednik Vlade došao dati podršku dokazuje da smo ozbiljno krenuli napraviti promjene u gradu Varaždinu. U proteklih 20 godina nagomilali su se ogromni problemi, a Varaždinci dobro znaju tko ih je napravio, tko ih je produbio i tko ih nije uspio riješiti – rekao je Runac.

Osvrnuo se i na mandat u protekle četiri godine:

- Mi smo u proteklom mandatu dali veliki doprinos razvoju grada Varaždina, no očito oni koji su probleme napravili - nisu ih znali riješiti. Stoga pozivam drage sugrađanke i sugrađane da nam daju svoje povjerenje, jer se nalazimo u ozbiljnim vremenima i trebamo glas za promjenu – poručio je Runac.

Privrženi smo Varaždinu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković kazao je kako se Runčev program nadovezuje na krovni program HDZ-a i Vlade Republike Hrvatske, te svoju podršku uputio i kandidatu za župana Anđelku Stričaku, kao i svim drugim kandidatima HDZ-a Varaždsinke županije.

- U mandatu naše Vlade ugovorili smo skoro 300 milijuna eura projekata u Varaždinskoj županiji, a u vremenu korona-krize za očuvanje radnih mjesta osigurali 400 miljuna kuna za oko 33 tisuće radnika ovdje u Varaždinskoj županiji. To govori o privrženosti naše Vlade ovoj županiji – rekao je Plenković.

Najviše investicija dosad

Na riječi premijera Plenkovića nadovezao se i kandidat za župana Varaždinske županije, saborski zastupnik i predsjednik županijskog HDZ-a Anđelko Stričak.

- Na području Varaždiske županije nikad nije bilo toliko investicija kao do sada, upravo zahvaljujući našim dužnosnicima s kojima smo uspjeli ostvariti jednu dobru vertikalu od lokalne do državne razine, kao i dijalog sa svima koji su se bili spremni uključiti i pomoći. Tim smjerom namjeravamo nastaviti i u idućem mandatu – poručio je Stričak.

PROGRAM ZA OZBILJA VREMENA PROČITAJTE OVDJE

Komentari