kampanja

VIDEO Čehok i Lešina predstavili "ČEbus": Gdje prođe ovaj bus, proći će i investicije

Predstavljajući autobus Čehok je rekao kako je njegova uloga "simboličko povezivanje županije u kojoj se ne osjeća duh zajedništva"...
Objavljeno: 19.04.2021. 13:52

Zadnja izmjena: 19.04.2021. 16:59

Foto: Facebook

Ivan Čehok i Mario Lešina, kandidati za gradonačelnika Varaždina i župana, danas su predstavili autobus kojeg će koristiti u kampanji a kojeg su nazvali "ČEbus".

Predstavljajući autobus Čehok je rekao kako je njegova uloga "simboličko povezivanje županije u kojoj se ne osjeća duh zajedništva".

- Mi u Varaždinu smo pokazali što to zajedništvo može napraviti u ove četiri godine. Danas imamo 800 stanovnika više u odnosu na prije četiri godine, najveću stopu zaposlenosti mladih ljudi i najveći gospodarski rast u ovom trenutku u Hrvatskoj - rekao je Čehok.

Na njegove riječi potom se nadovezao i Lešina:

- Rast koji je Ivo maloprije spomenuo nema smisla ako se ne pretoči u razvoj. Bez jakog Ivanca, Lepoglave, Toplica, Marofa i Ludbrega – nema ni jakog Varaždina. Tamo gdje ovaj bus simbolički prođe možemo jamčiti da će u sljedeće četiri godine proći i voda i kanalizacija i plin i širokopojasni Internet. Krećemo u akciju - rekao je.

Komentari