izbori 2023.

Video - Davor Patafta: Ne bih se čudio da Neven Bosilj danas ili sutra bude uhićen

Objava kandidata za Gradsko vijeće Davora Patafte

Objava kandidata za Gradsko vijeće Davora Patafte

Objavljeno: 14.04.2023. 12:32

Zadnja izmjena: 14.04.2023. 12:41

Foto: Objava kandidata za Gradsko vijeće Davora Patafte

Objava kandidata za Gradsko vijeće Davora Patafte

Komentirajući današnju objavu 24 sata, Davor Patafta kazao je kako se ne bi čudio da gradonačelnik Varaždina danas ili sutra bude uhićen.

- Opet nova afera u Varaždinu. Opet naš gradonačelnik. Mislim da Nevenu Bosilju to nije trebalo. On je čovjeku koji je tražio građevinsku dozvolu za garažu rekao da će ju dobiti uz uvjet da za 20.000 eura uredi nekakav stan. I mi sad imamo situaciju da smo zadnji dan u kampanji, u nedjelju su izbori, a ja se ne bih upće čudio da nam danas ili sutra netko uhapsi gradonačelnika. Iako mu ja to ne želim – rekao je kandidat za gradsko vijeće.

'Čačić me sanja jer je vidio ankete'

Komentirao je i jučerašanje izjave Radimira Čačića u emisiji "Otvoreno". Uvjeren je da ga predsjednik Reformista napada zbog onoga što govore ankete.

- Meni je to samo jedan znak, a to dokazuju i ankete koje vjerojatno i on ima, da me sanja. Ne znam pije li kakve lijekove, ali očigledno je da je opsjednut jer u svakoj emisiji kao jučer on spominje samo mene. A ja na izbore idem sam, a on ima stranku, mjesne odbore, organizaciju, strukturu, a pitanje je da li će ući u vijeće. Ta stranka zbog njegovog karaktrera propada i nestaje - rekao je Patafta.

'Biti ću spona kao nitko nikad'

Računa na veliku podršku građana i obećaje da će u gradskom vijeću posredovati između ključnih aktera kako bi smirio situaciju i pokrenuo rješavanje ključnih problema.

- Ja sam u životu isplatio više od 100.000 plaća te znam kao i drugi ljudi iz realnog sektora ljude posjesti za stol i smiriti ih da rade zajedno. Nije lako ni u jednoj firmi, a ja garantiram Varaždincima, ako mi daju tu snagu, da ću biti spona kao što nije bio nitko nikad. I sve ću ih smiriti i svi će oni na kraju racionalno riješiti stvari u korist Varaždinaca - zaključio je kandidat za gradsko vijeće i poduzetnik.

Cijelu emisiju u kojoj je gostovao kandidat za Gradsko vijeće Davor Patafta pogledajte ovdje:

 

Komentari