zadnja sjednica

VIDEO U Varaždinskim Toplicama ponovno je bio... show!

U ponedjeljak poslijepodne održana je posljednja sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždinskih Toplica u ovome mandatu...
Objavljeno: 14.04.2021. 10:32

Zadnja izmjena: 14.04.2021. 12:03

U ponedjeljak poslijepodne održana je posljednja sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždinskih Toplica u ovome mandatu, nakon čega su jutros stigle reakcije gradonačelnice Dragice Ratković i pretendenta na njezinu funkciju Željka Bedekovića.

Gradonačelnica Ratković oglasila se u obliku službenog izvještaja Grada Varaždinskih Toplica sa sjednice Gradskog vijeća, u kojem se između ostaloga ističe kako je u programu građenja komunalne infrastrukture realizirano 2,9 milijuna kuna, od čega 857 tisuća kuna za projekt aglomeracije. Pohvaljuje se također suradnja s Hrvatskim cestama za most na cesti Toplice-Ludbreg (7,5 milijuna kuna), kao i dobra suradnja sa ŽUC-om na projektima klizišta i nogostupa u vrijednosti od 605 tisuća kuna. Donesena je i demografska mjera u vidu prava kupnje zemljišta po povlaštenoj cijeni u iznosu do 30% procijenjene vrijednosti nekretnine.

Video koji Bedeković dijeli na Facebooku

"Kao odgovor dobili smo šutnju"

Komentar Željka Bedekovića s druge strane glasi da se gradonačelnica Ratković "hvali tuđim zaslugama": „Gradonačelnica si je", piše na Facebooku, "Nevješto pripisala zasluge za obnovu Specijalne bolnice, izgradnju Spinalnog centra, aglomeraciju, stipendije… Samohvalu smo prekinuli jednostvanim pitanjem: navedite nam projekte koje je gradska uprava napisala, prijavila i realizirala u protekle četiri godine? Kao odgovor dobili smo šutnju“, napisao je Bedeković, a sada na svim svojim stranicama dijeli video koji se odnosi na jučerašnju sjednicu vijeća - koji možete vidjeti gore.

Komentari