lokalni izbori 2021.

VIDEO Zdravka Grđan: Čehok i Patafta spremaju nastavak, a svi drugi kalkuliraju s pretrčavanjem!

S obzirom na činjenicu da nitko od protukandidata nije želio potpisati antikorupcijsku Deklaraciju iniciranu prošle subote, Zdravka Grđan je podsjetila na ono što se događalo poslije lokalnih izbora 2017.,istaknuvši kako se sličan scenarij sprema se i sada...

Objava nositeljice liste Reformista Zdravke Grđan

Objavljeno: 13.05.2021. 11:01

Zadnja izmjena: 13.05.2021. 15:21

Foto: Objava nositeljice liste Reformista Zdravke Grđan

Objava nositeljice liste Reformista Zdravke Grđan:

Završnu konferenciju za medije danas je održala Zdravka Grđan, nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Varaždina s podrškom Reformista, koja je javnost upozorila na „pretrčavanje“ koje se sprema poslije izbora.

Naime, s obzirom na činjenicu da nitko od protukandidata nije želio potpisati antikorupcijsku Deklaraciju iniciranu prošle subote, Zdravka Grđan je podsjetila na ono što se događalo poslije lokalnih izbora 2017.

„Vodeći ljudi iz SDP-a i HNS-a odmah poslije izbora pretrčali su u tabor Ivana Čehoka u zamjenu za dobra radna mjesta, pa čak i direktorske pozicije“, rekla je Zdravka Grđan.

Patafta sramoti zdrav razum!

Zdravka Grđan podsjetila je i na riječi Damira Habijana, predsjednika gradskog HDZ-a, koji je obećao „skinuti rukavice“, a potom je također pretrčao u tabor Ivana Čehoka. Baš kao i Davor Patafta, koji i u ovim trenucima s Čehokom vodi grad a sprema ga se voditi i dalje.

„Riječ je o najvećem cirkusu i parodiji, medijskom i glumačkom igrokazu kojim svjedočimo ovih dana, a kojim Patafta vrlo vješto čini sve da bude vidljiv, ismijavajući sve pa čak i svojeg najvećeg prijatelja Ivana Čehoka. Nemojmo dozvoliti da nas zavara agresivna kampanja koja sramoti zdrav razum!“, poručila je Grđan.

Sprema se pretrčavanje!

Zaključno, Zdravka Grđan istaknula je evidentne činjenice:

„Kandidati za gradonačelnika s optuženičke klupe Čehok i Patafta vode grad u još veće nevolje i probleme, kao i HDZ koji ih podržava i podržavat će ih nadalje. A s obzirom da antikorupcijsku deklaraciju nije potpisao nitko osim nas, uskoro ćemo gledati i pretrčavanje drugih u njihove redove. Ne budimo stoga slijepi pored zdravih očiju, jer imali smo i previše lekcija koje preskupo plaćamo. Nemamo više vremena za gubiti“, zaključila je Grđan.

Na konferenciji za medije govorila je i Mirjana Kolarek Karakaš, kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnice Zdravke Grđan. Izdvojvši ključne točke programa, Karakaš je navela sljedeće:

  • 10.000 kuna za svako novorođeno dijete
  • 1.000 kuna za umirovljenike 
  • smanjenje prireza do 50%
  • besplatnu školsku prehranu za svu djecu
  • besplatan produženi boravak
  • sufinanciranje dječjih vrtića 50%, a za drugo i treće dijete besplatno
  • financijsku podršku za čuvanje djece kod kuće
  • 200 kuna sportski vaučer
  • rana intervencija u djetinjstvu za djecu s teškoćama
  • novi kapaciteti za smještaj umirovljenika - dnevni boravak

Komentari