priopćenje za medije

Vidovečki vijećnik kojemu navodno prijeti tužba: "Ismijali su me jer sam iznosio istinu"

Objavljeno: 07.02.2020. 11:33

Zadnja izmjena: 07.02.2020. 11:53

Priopćenjem za medije oglasio se Zdravko Klopotan, nezavisni vidovečki vijećnik koji je ovih dana od strane općinske vlasti prozvan za „nekulturno ponašanje“, te protiv kojega se zbog izrečenoga na sjednici Vijeća navodno sprema i tužba...

>>Oglasio se i predsjednik vidovečkog Vijeća: "Evo zašto sam mu oduzeo riječ"

Klopotan u svojem priopćenju navodi kako nije vrijeđao nikoga od vjećnika, već je samo pozvao predsjednika Zajednice sportskih udruga da podnese ostavku. Međutim, Krunoslava Bistrovića i putem priopćenja proizva za „dovođenje u zabludu“ članova Skupštine koji su – prema njegovim riječima – prihvatili izvješće o poslovanju za 2018. godinu, iako ga „nije pregledao Nadzorni odbor“.

>>Prekinuta sjednica vidovečkog vijeća - evo što kažu glavni akteri

- Ja sam bio ismijan što sam iznosio istinu o lažiranju izvješća, tražio da se prekine održavanje Skupštine i sazove nova Skupština nakon što Nadzorni odbor pregledao financijsku dokumentaciju – navodi Klopotan te poručuje kako upravo zbog toga zastupa interese svih građana, a ne samo jednoga sportskoga udruženja kojemu je na čelu (ŠRD Vidovec).

Klopotan svejedno smatra da su društvo kojemu je na čelu, kao i MNK „Fotex“ – oštećeni, zbog čega je predlagao, kako navodi – nadopunu dnevnog reda  sjednice Vijeća s raspravom o načinu raspodjele sredstava unutar Zajednice.

- Želim demantirati načelnika Hranića da sam manipulirao činjenicama prema mještanima i sportašima. Govorio sam istinu, koju sam potkrijepio brojkama i slovima unazad 24 godine mojega društvenog rada, što im očito nije odgovaralo jer istina boli – zaključuje Klopotan, ostajući pri stavu da je sjednica bila prekinuta upravo zbog njegovih spomenutih navoda.

Komentari