sastanci po mjesnim odborima

Vodstvo podružnice HNS-a Varaždin u obilasku ogranaka: ''Želimo informirati članove o aktualnoj političkoj situaciji''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 25.01.2018. 14:38

Zadnja izmjena: 25.01.2018. 14:49

Kako poručuju iz stranke, podružnica HNS-a Varaždin ovih je dana u obilascima ogranaka HNS-a u Gradu Varaždinu.  Predsjednik podružnice Mario Sambolec i potpredsjednici Igor Klopotan i Enriko Parlaj, u pratnji članica Ženske inicijative i Mladih HNS-a, tom prilikom prisustvuju sjednicama predsjedništva ogranaka HNS-a u mjesnim odborima.

Sjednice predsjedništva održane su u ograncima HNS-a u 5., 6. i 7. mjesnom odboru te u ograncima HNS-a Gornji Kućan, Zbelava i Jalkovec, a ti su radni sastanci, kako piše u priopćenju,prilika da se članove HNS-a informira o aktualnoj političkoj situaciji, ali i upozna sa smjerom novih politika vođenih novoizabranim predsjedništvom podružnice. 

- Obilazak ogranaka HNS-a u mjesnim odborima, razgovori s našim članovima i definirani ciljevi i zadaci ulijevaju mi vjeru u još bolju budućnost. Drago mi je što su članovi puni ideja i inicijativa te radu pristupaju s puno energije i entuzijazma. Vjerujem da jedino uz pomoć naših članova u mjesnim odborima možemo postići ciljeve koje smo si vrlo visoko postavili, a najvažniji cilj je kvalitetniji život svih građana. – istaknuo je Mario Sambolec.

Narednih dana sjednice će, kako poručuju, biti održane u ograncima HNS-a u preostalim mjesnim odborima.

Komentari