Vrdoljak: Nema bolje garancije za budućnost HNS-a od Štromarovih rezultata

Objavljeno: 24.09.2014. 10:14

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: P. Štromar, I. Vrdoljak i M. Posavec

U sklopu organizacijskog jačanja stranke, potpredsjednik HNS-a i ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak 23. rujna posjetio je Varaždinsku i Međimursku županiju, odnosno županije pod vodstvom HNS-ovih župana Matije Posavca i Predraga Štromara.

- Mi smo krenuli u krug redovitih obilazaka županijskih organizacija po cijeloj Hrvatskoj kako bismo poslušati naše članove i detektirali probleme u pojedinim dijelovima Hrvatske, kako bismo kao stranka te kao predstavnici izvršne vlasti bili bolji i korisniji našim građanima - rekao je Vrdoljak na konferenciji za medije uoči radnog sastanka u Čakovcu.

On je i dodao da HNS danas ima gotovo 45 tisuća članova, od čega oko 13 tisuća u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji.

- Nema bolje garancije za budućnost HNS-a od rezultata koje Posavec i Štromar rade za svoje dvije županije i njihove građane, a ono što je učinjeno garancija je da HNS i u budućnosti može imati jednu od presudnih uloga u hrvatskom političkom životu - zaključio je Vrdoljak.

Župan Varaždinske županije Predrag Štromar kazao je da pokazatelji dokazuju da ova dva župana iz jedne stranke dobro rade svoj posao, da je stranka dobra, jaka i kvalitetna te da HNS-ovi stručnjaci mogu podići standard života svojih građana. O budućim očekivanjima Štromar je, pak, rekao da ova regija u idućem mandatu očekuje minimalo četiri saborska zastupnika iz njihovih izbornih jedinica.

Komentari