mobilizacija stranke

FOTO: Vrdoljak u (polu)tajnom posjetu Varaždinu - evo što mu je dobacio prolaznik...

Objavljeno: 17.11.2017. 09:28

Zadnja izmjena: 17.11.2017. 14:00

Foto: Mateja Rak

Bez ikakve najave medijima, jučer je HNS u River Pubu organizirao veliki skup, na kojemu se pojavio nacionalni vrh stranke - a došao je i donedavni predsjednik Ivan Vrdoljak.

Štromar je zakasnio na skup, a došao je i stranački tajnik Srećko Ferenčak. No, najviše je naše pozornosti privukao upravo dolazak Vrdoljaka koji se vraća na čelo stranke. Međutim, dok je stajao ispred restorana u Varaždinu, slučajni mu je prolaznik dobacio: "Raskinite s HDZ-om".

Nismo uspjeli detaljnije doznati o kakvom skupu je bila riječ, osim što nam je usput rečeno da se radi o okupljanju HNS-ovaca iz tri županije. U publici smo vidjeli istaknute stranačke pripadnike iz našega kraja - poput bivšeg predsjednika gradskog HNS-a Gorana Habuša i nekih općinskih načelnika.

Središnje je mjesto za predsjedavajućim stolom pripalo upravo Vrdoljaku, pokraj kojega su sjedili i v.d. predsjednica županijskog HNS-a Božica Makar, ali i načelnik primorskog Pirovca Ivan Gulam, koji je, kako saznajemo, kandidat za potpredsjednika stranke. Vrdoljak je svojim stranačkim kolegama i inače najavljivao mobiliziranje stranke, koja se lagano oporavlja nakon odlaska nezadovoljnih upravo koalicijom s HDZ-om. Vjerojatno je ovaj polutajni dolazak u Varaždin dio te mobilizacije, kao i priprema za izbornu skupštinu stranke koja bi se trebala održati u prosincu.

Komentari