preslagivanje na sceni

Vupora o Habekovoj podršci Biliću: "Nakon što su radili jedan protiv drugoga - nekorektno"

Objavljeno: 15.05.2018. 09:28

Zadnja izmjena: 15.05.2018. 09:38

Foto: Arhiva

Mario Habek, kao što smo sinoć objavili, odustao je od kandidature za još jedan mandat predsjednika županijskog SDP-a, davši podršku Dubravku Biliću. Danas tijekom dana održat će i zajedničku konferenciju za medije.

Za komentar novonastale situacije u SDP-u pitali smo zasad jedinu Bilićevu protukandidatkinju, Barbaru Antoliću Vuporu. Vupora kaže da joj nisu poznati Habekovi osobni razlozi za odustajanje i smatra da će njegova podrška Biliću samo naštetiti: „Otvoreno su radili jedan protiv drugoga i mislim da je to nekorektno prema članovima. Bilo bi dobro da su članovi imali više izbora, smjerova politika, i zato mi je žao što g. Habek odustao“, rekla je Vupora.

Vupora očekuje vlastitu pobjedu, ističući da joj je prioritet grad Varaždin: „On mora imati najvažnije mjesto u županijskoj organizaciji i upravo u Varaždinu u budućnosti očekujemo najbolji rezultat. Idem u kandidaturu jer smatram da stranku treba voditi pošteno, ne zbog vlastitih interesa, i približiti se članovima, a ne družiti se samo s kremom i elitom. Stranku treba okrupniti i otvoriti prema drugačijim razmišljanjima i neovisnima. Osobno zapošljavam 30 ljudi, prošla sam sve razine u stranci i smatram da to mogu“, zaključuje Vupora.

Komentari