sazvana sjednica

'Buseki će u ponedjeljak voziti, stvar je opstruirao Skroza' poručuje vlast

Sjednica bi se, kaže Marković, održala i bez "intervencije" Čehokove liste, odnosno bez njihovog poziva za hitnom sjednicom. Imat će samo jednu točku, onu koja se tiče Općih uvjeta poslovanja za komunalnu djelatnost linijskoga cestovnog prijevoza...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 29.09.2021. 14:28

Zadnja izmjena: 29.09.2021. 15:30

Građani nemaju razloga za zabrinutost jer bi do ponedjeljka sve trebalo biti spremno što se tiče buseka, odnosno preuzimanja djelatnosti javnog prijevoza od strane Čistoće, poručio je dogradonačelnik Miroslav Marković.

  • Čehokova lista tvrdi da od ponedjeljka neće voziti buseki. Traže hitno sazivanje sjednice, više OVDJE.

Sjednica bi se, kaže Marković, održala i bez "intervencije" Čehokove liste, odnosno bez njihovog poziva za hitnom sjednicom. Imat će samo jednu točku, onu koja se tiče Općih uvjeta poslovanja za komunalnu djelatnost linijskoga cestovnog prijevoza.

- Grad Varaždin do jučer nije zaprimio Opće uvjete potpisane od strane dosadašnjeg direktora Čistoće Davora Skroze čime je razvidno da je namjera bila opstruirati provođenje linijskog prijevoza u gradu Varaždinu. Građani Varaždina ne moraju brinuti kako će ostati bez linijskog prijevoza. Ovo je još jedna u nizu opstrukcija u naslijeđenom upravljanju Gradom Varaždinom od Ivana Čehoka koju ćemo također uspješno riješiti - u priopćenju je pak napisao gradonačelnik Neven Bosilj.

Komentari