komentar

eTV - Sedlar: Ovaj se čovjek ne pojavljuje nigdje jer Batinić misli da će vladati vječno

Objavljeno: 16.03.2022. 11:27

Zadnja izmjena: 16.03.2022. 11:40

Gradski vijećnik Grada Ivanca Nikola Sedlar (HNS) u današnjoj je emisiji ustvrdio kako zamjenik Milorada Batinića "namjerno" ne dobiva prostor koji bi trebao.

Riječ je o Marku Frišćiću s Batinićeve Nezavisne lista, a Sedlar je objasnio i zašto smatra ono što je rekao:

- Aktualne teme u Ivancu su voda, smeće, ja nisam vidio ni jedan istup zamjenika gradonačelnika da on kao nova generacija mladih političara na kojima ostaje budućnost Ivanca da je dao neku konkretnu izjavu, da se na kraju krajeva pojavio kod vas. Nije se pojavio, a ja znam zašto. Zato jer je politika takva da se mladima ne da prostora i neki ljudi misle da će tu biti vječito i da će njihovim odlaskom neke stvari stati. Neće, varaju se - rekao je Sedlar te dodao kako aktualnog gradonačelnika Batinića treba ''poslati u političku mirovinu''.

Nikola Sedlar: Ja nisam vidio ni jedan istup zamjenika gradonačelnika

Sedlar: Ja nisam vidio ni jedan istup zamjenika gradonačelnika (Marko Friščić, na fotografiji)

''Bolje da šutiš''

S odnosom gradonačelnika Milorada Batinića prema mladima nije zadovoljan ni SDP-ov Mihael Slunjski.

- Sjećam se još vremena iz Savjeta mladih. Kada treba predložiti nekoga tko će za Dan grada doći na koncert, tu je Savjet mladih u redu. Ali kad treba pričati o politikama za mlade, onda je bolje da šutiš i ništa ne govoriš - navodi Slunjski i dodaje:

- Nadam se da će se to s vremenom popraviti. Ivanec ima veliki potencijal, drugi samo grad u Županiji, možemo puno toga napraviti, puno je prostora za razvoj - rekao je Slunjski.

Mihael Slunjski: Kada treba pričati o politikama za mlade, bolje je da šutiš

 

Komentari