lokalni izbori 2021

Evo tko je HDZ-ov kandidat u drugom najvećem gradu u županiji

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.03.2021. 10:28

Zadnja izmjena: 06.03.2021. 10:39

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ivanca za nadolazeće lokalne izbore će biti Zdenko Đuras, a svoju je kandidaturu danas i službeno predstavio.

Kako je istaknuo Đuras,želja mu je da Ivanec krene putem jačanja gospodarstva uz održavanje duha tradicije i kulturnog bogatstva koje grad pruža .- Također smatram da se budućnost grada temelji na našim najmlađim građanima i iz tog razloga zalagat ću se za da se riješi dugogodišnji problem škole u Ivancu te da se osigura produženi boravak učenicima u svim školama na području grada Ivanca - najavio je Đuras, a kao važno istaknuo je i dogradnju vrtića.

Kako je dodao, poslovnu zonu Ivanec potrebno je upotpuniti s nekoliko novih gospodarstvenika što bi osiguralo zaposlenje stanovnika grada Ivanca i okolice.  Najavio je između ostalog i oživljavanje poljoprivrede, provođenje aktivne demografske politike kroz poticanu stanogradnju.i investicija“, završio je Đuras. Đurasova kandidatura, kako ističu iz HDZ-a, naišla je i na bezrezervnu podršku Županijske organizacije stranke što je potvrdio i predsjednik organizacije Anđelko Stričak rekavši da na izbore idu puni optimizma.

Komentari